Vi må ha en høy røst, det er viktig!

Det er oss 50 plussere , men lekkert grått hår og rynker som må si ifra nå. Nå gjelder det en del saker som er meget viktige.

To av dem er eldreomsorgen og ingen aldersgrense for pensjon.

Tre gode grunner å glede seg over:

Vi synes: 50 plusserne er nå på catwalkene og pryder magasiner verden over både på forsiden og som modeller.  Det er ikke slik lenger at man var usikker på hvem som ville kjøpe et magasin med en voksen kvinnemodell med rynker, nei tvert imot, de som enda ikke har fått det med seg er ille ute… Vi er morsommere, smartere og viser at vi har levd, vi har image, det er det alle vil ha. Til og med filmregisørene har oppdaget at det er 50plusserne som går mest på kino og derfor bruker også de mappieskuespillere for det er det vi vil ha! Jane Fonda, Maryl Streep, Isabella Rosselini, og mange fler, alle er aktuelle nå.

Vi er pionerer, vi 50 plussere har skapt , styrt og virkeliggjort våre liv på en helt annen måte enn tidligere generasjoner. Jo eldre vi blir jo mer takknemlig blir vi når vi sammenligner med før. Janteloven har gudskjelov fått seg en real smekk.

Vi tar hånd om våre relasjoner. Alle får ikke barnebarmn, men veldig mange. Alle går ikke i terapi, men mange. Alle har ikke fremdeles sine gamle venner, men det er ikke uvanlig. Uansett så er det idag lettere enn noen gang å få kontakt med et menneske å omgås med, bli venn med, dele mørket og lyset med. Javisst, vi er flere enn noen gang som  ikke bor sammen med en annen person, men vi er ikke ensomme!

Nå må vi ta debatten, Leve hele livet, også når siste delen av livet er vanskelig skal alt rundt fungere, så det også blir en god del av livet. Og alle kvinner skal kunne jobbe så lenge de ønsker , altså ingen pensjonsgrenser.

Dette blir to uhyre viktige grunner for oss 50 plussere å stå opp på barikadene og si i fra og få det igjenom der hvor lovene skrives, vi må ikke tie stille……

#politikk #kvinner #lykke #kommunikasjon #samfunn #personlig

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg