Jeg er så lei av å høre på alle som skryter av sine barne barn hele tiden!

Jeg syntes ikke det er OK at mange eksponerer sine barnebarn i tide og utide uten å tenke på andre som kanskje ikke har barnebarn, sa en venninne til meg!

Jeg forstår godt hva hun mener. Det er bare tre år siden jeg ble farmor, og jeg er 50 plusspluss. Selvfølgelig er det noe av det herligste som har hendt meg, men jeg må ikke hele tiden fortelle og vise bilder. Kun på spørsmål og oppfordring skjer det. Det er ikke noe så irriterende og også sårende for noen å høre på dette som er så vidunderlig , hvis man ikke selv har fått lov å oppleve det.

At det av og til kan bli helt plagsomt må vi huske på når vi setter igang.Stille og ulykkelig er det mange kvinner som sitter og lytter til denne gleden og man blir aldri ferdig. Alt fra bleier til mat blir diskutert inngående for de små underverkene. Det er ikke noe feil å være glad, stolt og lykkelig, tvertimot, men det er ikke rett i tide og utide og ikke tenke seg litt om når man setter igang. Og så alle spørsmålene mange kommer med til dem som enda ikke har fått oppleve dette. Vær forsiktig med det også, det kan være sårende med spørsmål også, det er mye vi ikke vet, husk det. Noen kvinner vegrer seg fra å komme til enkelte sammenkomster kun av denne grunn, de orker ikke…. Det er ikke alle av oss som er like heldig, husk det!

#barn #familie #personlig

1 kommentar
    1. Jeg har to barnebarn og snakker da virkelig ikke om dem til andre , med mindre jeg får et direkte spørsmål om barna. At besteforeldre skal sitte og diskutere bleier, barnegrøt , tenner,. osv med sine omgangsvenner blir for dumt. Det er foreldregreier.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg