Når bare sukker hjelper!

Det er når jeg river opp en pose med skumdelfiner med tennene at jeg tenker på de franske kvinnene- skulle en fransk kvinne str “petite”, elegant kledd i silke , cashmire og perler oppføre seg på denne desperate måten?— tror ikke det!

De “petite” virker ikke som de blir rammet av sukkersug. De sutter på et salatblad og lurer på hva vi andre snakker om. Dere vet når lysten slår inn og man plutselig begynner å flakke med blikket-sukker-sukker-sukker, får fatt i noe gotteri og etterpå har man dårlig samvittighet. Eneste trøsten er at jeg ikke er ensom om å ha det sånn. Kvinner og sukker er et kapitel for seg. Vi spiser gotteri med mange gode unnskyldninger, blodsukkeret daler, sjelen må ha trøst, stresset må roe seg ned, sjefen er en idiot, min partner forstår meg ikke… I know them all!

Men nå vil jeg skjerpe meg. Forskningen viser at sukker utløser samme avhengighet som alkohol og drugs, så det er derfor vi blir så sprø! Men nå er det slutt med sukker- tror jeg, tror jeg har bestemt meg, jeg er nesten helt sikker på at jeg har bestemt meg!!!!

#kosthold #mat #personlig #helse

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg