Antibiotika!

Det er mange meninger om antibiotika. Mange leger skriver ikke lenger ut antibiotika til en pasient i samme raske takt som før.  Antibiotika slår ikke bare ut sykdomsrelaterte bakterier men også de godartede. Og jo oftere og lengre vi behandles med den desto verre blir effekten i atrmen vår. Det vanligste er diare og mageproblemer. For å takle dette må man øke inntaket av probiotika både under og etter behandling.

Probiotika med:

lactobacillus, rhamnosus, planterum, renteri og acidophillus er de beste sier Bengt Jeppeson, spesialist fra Lund Univeristet I Sverige. Dette er også en grunn for at man alltid også har anbefalt å spise youghurt i forbindelse med antibiotikakur,det roer tarmenes bakterieflora.

I det daglige elsker tarmene våre , frukt, grønt(erter, bønner) , nøtter, frø, olivenolje, kokosnøttolje, honning, råris, søtpotet, squach, quinoa, havre, fullkornsprodukter, mandelmel

og ike:

melekprodukter (bortsett fra youghurt og ost), sukker mais, glute, mel, hvit ris, pasta , jus og brus….

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg